Aktuelt

 

 

Obs Obs: 

Mht. Covid-19 vaccination:

Vi tilbyder 3. stik med Phizer Covid vaccination

03.01.22: vi vaccinerer desværre ikke mere mod Covid-19, vi henviser til hjemmesiden for Covid-19, hvor man kan se vaccinationssteder.

Grundet COVID-19  SKAL  alle  bære mundbind, ved konsultation i klinikken.

 Influenza vaccination til børn fra 2-6 år.

Man skal booke en tid til vaccination til børnene.

 

Pga. Covid-19 er det desværre IKKE muligt at møde op i akuttiden.

Man skal ringe først og vil så blive visiteret til konsultation. Det er fortsat muligt at få tid samme dag til akutte problemstillinger.

Vaccination med pneumovax , for alle med kroniske sygdomme. Ring til klinikken og hør om du er går ind under disse kriterier.

Pneumokok-bakterien kan være årsag til potentielt alvorlige sygdomme som meningitis, blodforgiftning og lungebetændelse. Nogle personer er i højere risiko for at udvikle disse sygdomme, enten på grund af deres alder, eller fordi de har en anden sygdom i forvejen. Derfor indføres der nu et tilbud om gratis vaccination mod pneumokokker til disse særligt udsatte grupper. Tilbuddet gælder for personer over 65 år . Vi starter med at vaccinere fra 15/6.

 

“Min læge” App

Vi opfordrer alle til at installerer appen “Min Læge”. Med appen “Min Læge” kan du nemt og via mobilen få kontakt til din egen læge. OBS- det er nødvendigt på forhånd at have lavet en aftale med lægen.

  • Videokonsultationer ift. COVID19
  • Din læge: Se adresse, kontaktoplysninger, åbningstider og ferieafløser.
  • Lægevagten: Ring til lægevagten i din region (uden for lægens åbningstid).
  • Indbakke: Se dine e-konsultationer, stil spørgsmål og få svar.
  • Aftaler: Se dine tidligere og kommende aftaler.
  • Vaccinationer: Se dine udførte og anbefalede vaccinationer.
  • Medicin: Få adgang til Medicinkortet med samme login.
  • Diagnoser: Se dine kroniske diagnoser.
  • Henvisinger: Se din henvising til speciallæge og kontaktoplysninger på disse.

­

Når læger eller personale er fraværende fra klinikken er det ikke muligt at bruge e-portalen til den pågældende person. Det samme gælder når klinikken er lukket. Da vil det ikke været muligt at bruge e-portalen.

 

Vanedannende medicin
Sundhedsstyrelsen har indskærpet os at nedbringe forbruget og begrænse misbruget af vanedannende medicin. Recepter på vanedannende medicin kan kun fornyes af LÆGE og IKKE af personale

Det kræver personligt fremmøde til konsultation ved LÆGE for fornyelse af vanedannende medicin

 

Ved udeblivelser til privat konsultationer vil man blive opkrævet gebyr på henholdsvis 250 kr og 500 kr.  (motorattester, vaccinationssamtaler, vaccinationer, attester, lægeerklæring )